skidne æg
Forretter

Skidne æg

Navnet er jo ikke ligefrem indbydende, men retten smager altså godt! Her får du opskriften på skidne æg

Skidne æg

Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
6-8 æg
25 g smør
1 spsk. hvedemel
3-4 dl sødmælk
salt og friskkværnet peber
2 spsk. grov sennep
 
 
PYNT
kørvel og tallerkensmækker
 
PRØV OGSÅ:  Guide: Perfekte pocheret æg - hver gang
 

Opskrift -sådan laver du skidne æg

 
Kog æggene i ca. 6½ minut, til de er smilende. Pil dem. Smelt smørret i en kasserolle, og pisk melet i. Tilsæt mælken, lidt ad gangen, og lad det koge godt igennem. Smag til med salt, peber og rigeligt grov sennep. Læg de kogte æg i saucen, rør evt. lidt mere sennep i , og pynt med urter.
 
PRØV OGSÅ: Smilende æg på grønkålspesto