porrer
Forretter

Porrer med æg og kapers

Enkel og velsmagende aftensmad. Pynt retten med masser af friske krydderurter. Her får du opskriften på porrer med æg og kapers

Porrer med æg og kapers

 
Tid: 30 minutter
Antal personer: 4 (som forret)
 
DET SKAL DU BRUGE
8 små porrer
salt
15 g smør
4 æg
75 g kapersbær
friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, kørvel og purløg
 
 
VINAIGRETTE
1 tsk. honning
1½ tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
5 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >
 
PRØV OGSÅ: Ristede torsk med dampede porrer
 
Opskrift - sådan laver du porrer med æg og kapers
 
1. Rens porrerne. Bring lidt vand i kog i en dyb pande eller gryde med låg, og tilsæt salt og smør. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp, og læg dem på et fad. Kog æggene i en anden gryde, til de er smilende (6-7 minutter). Pil dem, skær dem i kvarter, og fordel dem oven på porrerne sammen med kapersbær og grofthakkede krydderurter.
 
2. VINAIGRETTE: Rør ingredienserne til vinaigretten godt sammen, og hæld over porrerne. Servér straks.
 
PRØV OGSÅ: Blomkåls-bøffer med ovnkartofler og avocado-mayo