Annonce
Forretter

Nemme madpakker: Madredaktørens bedste tips

I en travl hverdag med fart på kan det nærmest føles som en slags ekstremsport at få lavet gode, sunde madpakker klar hver morgen. Men feminas madredaktør mener dog, det kan gøres uden sved på panden. Læs hendes bedste tips - og et forslag til en god madpakkeopskrift - her.

5 tips til gode og nemme madpakker

1. Brug godt brød, og undgå at lægge fugtigt fyld direkte op mod brødet. Dæk det af med f.eks. et salatblad.
2. Hav forskelligt pålæg ved hånden i praktisk genluk-emballage, så du uden besvær kan variere madpakkerne fra dag til dag.
3. Supplér pålægget med friske grøntsager eller anden lækker topping, så maden bliver ekstra lækker og indbydende.
4. Pak maden ind i madpapir, og læg den i en lufttæt boks eller pose.
5. Læg en kærlig hilsen ned i madpakken, så der er noget ekstra at glæde sig til. Skriv f.eks. en lille besked på madpapiret, og læg en godbid ved i form af små grøntsagsspyd, en mini-salami eller lidt sødt.
 

Frokost ud af huset

Den medbragte frokost skal være så lækker, at man næsten ikke kan vente med at pakke den ud. Med det gode pålæg fra 3-Stjernet er det nemt at lave en velsmurt madpakke, man aldrig vokser fra. Økologisk Frikadellepølse fra 3-Stjernet er smagt til med løg og knust peber. En meget mildog børnevenlig økologisk pølse, perfekt i madpakken eller som en del af et mellemmåltid.

Frikadelleburger med hjemmesyltet tilbehør

Antal personer: 1
1 økologisk grov burgerbolle
2 tsk. økologisk mayonnaise
sprød salat, f.eks. frillice
4 skiver 3-Stjernet Økologisk
Frikadellepølse
dild
SYLTET TILBEHØR:
½ rødløg
½ skoleagurk
½ dl eddike
2 spsk. sukker
½ dl vand
 
SYLTET TILBEHØR: Pil løget, skær det i tynde skiver, og læg dem i en skål. Skyl agurken, og skær den i lange bånd, f.eks. med en ostehøvl. Læg dem i en anden skål. Bring eddike og sukker i kog. Tilsæt vand, og tag gryden af varmen. Hæld halvdelen af den lune lage over løget
og resten over agurken. Lad begge dele trække i 10 minutter. Flæk burgerbollen, og smør den med mayonnaise. Skyl og tør salaten. Læg bollen sammen med salat, frikadellepølse, syltet agurk og rødløg og lidt dild.

Økologisk Frikadellepølse fra 3-Stjernet er smagt til med løg og knust peber. En meget mild og børnevenlig økologisk pølse, perfekt i madpakken eller som en del af et mellemmåltid.

Læs mere om: