Mysli

Få opskriften på mysli her

Onsdag d. 12. januar 2011 - af Louisa Lorang og Birgitte Nymann

DET SKAL DU BRUGE:
1 dl rugflager
½ dl græskarkerner
½ dl quinoagryn
1 spsk. hørfrø
20 g æblechips, gerne med
kanel
2 tsk. tørrede gojibær
Rist rugflager, græskarkerner
og quinoaflager i en forvarmet
ovn ved 200° i ca. 8-10
minutter. Lad dem køle af på
bagepladen.

SÅDAN GØR DU:
Vend rug, græskarkerner, quinoagryn, hørfrø, knækkede æblechips og gojibær, og opbevar myslien tørt indtil brug eller i op til en uge.

TIP:
Spis myslien med kold mælk, evt. soja- eller mandelmælk, gerne sammen med lidt havregryn. Eller brug den på yoghurt. Brug evt. tørrede tranebær eller rosiner i stedet for gojibær.

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS


Løbeskole
Følg med på
Andreas slanke-
blog
Kom i form med
FEMINAs
løbeskole
Prøv FEMINAs
løberute-
planner