Kold agurkesuppe opskrift
Mad

Kold agurkesuppe

12. juli 2021
af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
En læskende agurkesuppe, som køler i det varme vejr
4 personer
Tid i alt 15 min

Det skal du bruge

  • 2 store agurker
  • 1 bundt frisk mynte
  • 6 dl kold hønsebouillon
  • 400 g græsk yoghurt 10 %
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • frisk mynte
  • godt brød

Opskrift - sådan laver du kold agurkesuppe

  1. Skyl agurkerne; skær dem i mindre stykker, og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt.
  2. Blend suppen, til den er jævn og ensartet, og smag til med salt og peber.
  3. Stil den på køl, til den skal serveres.
  4. Servér suppen iskold med frisk mynte på toppen og brød til.

Til hovedret og dessert til den perfekte gæstemiddag med nem sommermad anbefaler vi

HOVEDRET: Jomfruhummer og kartoffelsalat med rygeost og radiser- Få opskriften her

DESSERT: Rødgrød med fløde - Få opskriften her

Læs også