Forretter

Jordbærsalat med edamamebønner og feta

Når det er jordbærsæson, er det med at finde på alle mulige undskyldninger for at mæske sig i de saftige, søde bær så ofte som muligt. Servér salaten med en grillet bøf, og et nemt og lækkert sommermåltid er på bordet.

Jordbærsalat  med edamamebønner og feta til 4 personer

 
Indsendt af Sabrina Jensen, Valby
 
Tid: 20 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g edamame bønner i bælg, 
fra frost
250 g jordbær
100 g feta
saften af 1 citron
salt og friskkværnet peber
 

Opskrift - sådan laver du jordbærsalat med edamamebønner og feta

 
Hæld de frosne edamamebønner i en skål, og dæk dem med kogende vand. Lad dem trække i 5 minutter, og hæld vandet fra. Lad bønnerne køle lidt af, og bælg dem. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Anret bønner og jordbær på et fad. Skær feta i små bidder, og fordel dem i fadet. Smag citronsaften til med salt og peber, og hæld dressingen over salaten.
 
Få flere opskrifter på gode salater her
Appelsinsalat med rucola og ristede solsikkekerner
Grøn kartoffelsalat med blomkål og radiser
Mojitosalat
 
Læs mere om: