jordbærsalat
Forretter

Jordbærsalat med burrata og parmaskinke

Burrataen er fed og cremet, så jordbærrenes syrlighed er en særdeles velsmagende nødvendighed i salaten. Her får du opskriften på jordbærsalat med burrata og parmaskinke

Jordbærsalat med burrata og parmaskinke

Tid: 15 minutter
Antal personer: 4 (som forret)
 
DET SKAL DU BRUGE
4 håndfulde blandet salat, f.eks. mizuna og rucola
200 g jordbær
2 kugler burrata eller bøffelmozzarella
50 g pinjekerner
8 skiver parmaskinke
salt og friskkværnet peber
olivenolie
hvid balsamicoeddike
 
 
TIL SERVERING
godt brød
 
PRØV OGSÅ: Jordbærsalat med edamamebønner og feta
 

Opskrift - sådan laver du jordbærsalat med burrata og parmaskinke

 
Skyl og tør salaten. Rens jordbærrene, og skær dem i kvarter. Rist pinjekernerne let på en tør pande. Fordel salat, jordbær, burrata, pinjekerner og parmaskinke på 4 tallerkener. Krydr med salt og peber, og dryp med olie og balsamico. Servér med godt brød.
 
PRØV OGSÅ: Aspargessalat med daddeltomater