friskost
Forretter

Hjemmelavet friskost

Det er da ret blæret at servere hjemmelavet friskost som en lille appetizer - få opskriften her

Hjemmelavet friskost
 
Tid: 20 minutter. Trækketid: Mindst 1 døgn
Antal: 12-15 kugler
 
 
DET SKAL DU BRUGE
1 l græsk yoghurt 10 % 
1 spsk. salt
friske krydderurter, f.eks. 
mynte, persille, koriander
og oregano
olie
 
Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >
 
PRØV OGSÅ: Lasagne med spinat, ricotta og svin i tomatsauce

 

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet friskost

 
1. Rør salt i yoghurten, og hæld den over i en sigte beklædt med et rent klæde. Lad  yoghurten  dræne i 1-2 døgn på køl. 
 
2. Form den faste del af yoghurten til små ostekugler, og rul dem i friskhakkede urter.
 
3. Læg kuglerne i patentglas, og dæk dem med olie for at konservere dem. Servér labneh til f.eks. ristet brød med tomater eller som ingrediens i en salat.