Annonce
Forretter

Efterårssnack med Prima Donna og blommer

Se her, hvordan du laver en lækker efterårssnack med sprødristet rugbrød, lynsyltede blommer og Prima Donna.

Den salte, fyldige og lidt nøddeagtige Prima Donna ost går helt formidabelt sammen med det smørristede rugbrød og de søde blommer. Servér de lækre brød som tapas eller som en lille snack før middagen. 

Smørristet rugbrød med Prima Donna og lynsyltede blommer

Tid: 25 minutter. Antal personer: 4 (som snack)

  • 2 skiver rugbrød (ca. 1½ cm tykke)
  • 25 g smør

Lynsyltede blommer:

Sådan gør du: 

  1. Lynsyltede blommer: Kog sukker og vand op i en gryde. Skyl blommerne, og skær dem i både. Kog dem i sukkerlagen i 30 sekunder. Lad blommerne køle af i lagen.
  2. Skær rugbrødet i stave, og steg dem i smør på en pande.
  3. Skær Prima Donna i små trekanter. Anret blommer og Prima Donna på rugbrødsstavene. Skær osten i små trekantet stykker. Dryp med sukkerlage, og servér.
 
Læs mere om: