Forretter

Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum

Carpaccio er en let forret der smager skønt. Få opskriften på Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum her

Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum til 4 personer

Vent med at anrette forretten, til lige før gæsterne sætter sig til bords, så kødet ser helt friskt og indbydende ud.

DET SKAL DU BRUGE TIL CARPACCIO
200 g tyndtskåret kalveinderfilet (få evt. din slagter til at skære)
saft og skal af 1 usprøjtet citron
4 spsk. olivenolie
50 g pinjekerner
olie til stegning
salt
50 g parmesan
100 g rucola
1 bundt frisk basilikum
salt og friskkværnet peber
 
Tilbehør
groft brød
 

Opskrift - sådan laver du Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum 

 
Carpaccio: Anret de tynde skiver kød på 4 tallerkener. Dryp med citronsaft og olivenolie, og riv lidt citronskal over. Rist pinjekernerne i lidt olie og salt på en pande, til de er let gyldne, og drys dem over retten sammen med friskhøvlede parmesanflager. Skyl rucolaen, og fordel den over kødet sammen med plukkede basilikumblade. Krydr med salt og peber. Servér med groft brød til.
 

Opskriften er en del af en komplet italiensk gæstemiddag bestående af carpaccio, spaghetti og semifreddo. Få opskrifterne på hovedret og dessert her

Spaghetti med rejer, chili og soltørrede tomater – Få opskriften her

Semifreddo med kandiseret frugt og chokolade – Få opskriften her