Bruschetta med smørristede kantareller
Mad

Bruschetta med smørristede kantareller

17. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Line Falck
Bruschetta med kantareller er skønt til forret. Kantarellerne skal helst ikke skylles, men gerne bare renses grundigt med en blød børste
4 personer

INGREDIENSER

  • 30 g smør til stegning
  • 4 skiver flute

SMØRRISTEDE KANTARELLER

  • 150 g kantareller
  • 25 g smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl piskefløde

PYNT

  • 2 spsk. persille

Bruschetta med smørristede kantareller

  1. Smelt smørret på en varm pande, og steg brødet gyldent på begge sider. Læg brødet på en rist.
  2. Smørristede kantareller: Rens kantarellerne. Brun smørret på panden, og rist kantarellerne godt af. Krydr med salt og peber. Hæld fløde i, og kog op.
  3. Tag panden fra varmen. Anret kantarellerne på bruschetta, og drys med finthakket persille.
  4. Opskriften er den del af en komplet gæstemiddag bestående af bruschetta, andebryst og bagte blommer. Til hovedret og dessert anbefaler vi.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs også