bruschetta
Forretter

Bruschetta med gorgonzola og figner

De små, sprøde brød sender mig straks tilbage til en italiensk fortovscafé. Her får du opskriften på bruschetta med gorgonzola og figner

Bruschetta med gorgonzola og figner

 
Tid: 15 minutter. Ovntid: 10 minutter
Antal personer: 4 (som forret)
 
 
DET SKAL DU BRUGE
12 skiver flute
olivenolie
2 fed hvidløg
3 friske figner
150 g gorgonzola
frisk timian
balsamicoglace
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Bruschetta med artiskokker og rejer
 

Opskrift - sådan laver du bruschetta med gorgonzola og figner

 
Tænd ovnen på 200°. Pensl brødskiverne med olie, og læg dem på en rist eller bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde og gyldne. Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Gnid dem let mod de sprøde brødskiver, så de tager lidt smag. Skyl fignerne, og skær dem i kvarter. Fordel gorgonzola, figner og timian oven på brødet. Dryp med balsamicoglace.
 
PRØV OGSÅ: Invitér på ægte italiensk gæstemenu