avocadosalsa
Forretter

Avocadosalsa med mozzarella og tomater

Den cremede salsa er særligt velegnet som tilbehør til stegt fisk eller kylling. Her får du opskriften på avocadosalsa med mozzarella og tomater

Avocadosalsa med mozzarella og tomater til 4 personer

 
Tid: 15 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE
2 modne avocadoer
1 kugle frisk mozzarella, 125 g
4 store tomater
1 rødløg
persille
saft af 1 citron
salt og friskkværnet peber
 
PRØV OGSÅ: Sydamerikanske fiskefrikadeller med avocadosalsa
 

Opskrift - sådan laver du avocadosalsa med mozzarella og tomater

 
Halvér avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i tern. Skyl tomaterne, pil rødløget, og skær begge dele i tern. Skyl og hak persillen. Vend avocado, mozzarella, tomater, rødløg og persille sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
 
PRØV OGSÅ: Stegt laks med tomatsalsa
 
Læs mere om: