aspargessalat
Forretter

Aspargessalat med daddeltomater

Når aspargesene skylles i koldt vand straks efter kogningen, bevarer de den flotte grønne farve. Her får du opskriften på aspargessalat med daddeltomater

Aspargessalat med daddeltomater til 4 personer

 
Tid: 15 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE
2 bundter grønne asparges
½ kg daddeltomater
1 bundt bredbladet persille
180 g feta
3 spsk. oliven uden sten
6 spsk. olivenolie
 
PRØV OGSÅ: Stegt rødspætte med aspargessalat og kryddermayo
 

Opskrift - sådan laver du aspargessalat med daddeltomater

 
Bræk den træede ende af aspargesene. Kog aspargesene i 3-4 minutter i en gryde med spilkogende vand. Afkøl dem med iskoldt vand. Skær dem i mindre stykker. Skyl og halvér daddeltomaterne. Skyl og tør persillen, og hak den fint. Vend asparges, daddeltomater og persille sammen i en salatskål. Smuldr feta udover, og drys med oliven. Dryp til sidst olivenolie over salaten.
 
PRØV OGSÅ: Tacos med steak og sprød salat
 
Læs mere om: