varm chokolade
Drikke

Varm chokolade med kanel

Uhm! Lune lækkerier til kølige dage. Brug mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du bedst kan lide. Jeg bruger en chokolade med omkring 65 % kakaoindhold. Her får du opskriften på varm chokolade med kanel

Varm chokolade med kanel

DET SKAL DU BRUGE
1 l sødmælk
2 spsk. sukker
2 kanelstænger
1 knsp. salt
1½ spsk. kakao
200 g chokolade (mørk eller lys efter smag)
 
TIL SERVERING
flødeskum
stødt kanel
 
PRØV OGSÅ: Varm chokolade med appelsin og mørk rom
 

Opskrift - sådan laver du varm chokolade med kanel

 
Hæld 3 dl mælk i en gryde sammen med sukker, kanelstænger, salt, kakao og chokolade. Varm det langsomt op, til chokoladen er smeltet. Hæld resten af mælken i, og varm den op til lige under kogepunktet. Fisk kanelstængerne op, og servér den varme kakao med masser af flødeskum og et velvoksent drys kanel på toppen.
 
PRØV OGSÅ: Punch med solbær, pære, stjerneanis og citron