Peanutbutter-brownie
Brød og bagværk

Peanutbutter-brownie

12. november 2015
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Den gode gamle brownie får kamp til stregen af denne peanut-variant, der smelter i munden. Få opskriften på peanutbutter-brownie her

Peanutbutter-brownie 12-16 stk.

Tid: 15 minutter. Bagetid: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE TIL PEANUTBUTTER-BROWNIE80 g blødt smør125 g peanutbutter220 g brun farin1 tsk. vaniljeekstrakt2 æg90 g hvedemel1 tsk. bagepulver1 knsp. salt75 g saltede peanutsen bageform, ca. 20 x 20 cmlidt smør til formen PRØV OGSÅ: Brownie med julesmag

Opskrift - sådan laver du pranutbutter-brownie

Forvarm ovnen til 180°. Pisk smør og peanutbutter sammen i en røremaskine. Tilsæt først farin, så vaniljeekstrakt og til sidst æggene et ad gangen. Pisk dejen let og luftig. Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål. Hæld melblandingen i smørblandingen, og rør, til dejen er ensartet. Vend peanuts i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til den er gylden. Tag kagen ud af formen, og afkøl på en bagerist. Skær kagen i firkantede stykker, og servér dem til en kop varm te. PRØV OGSÅ: Chokonuts med peanutbutter

Læs også