Myslibarer
Desserter

Myslibarer med pistacienødder & chokolade

Med kun fem ingredienser kan du få knasende sprøde myslibarer, der nok skal hjælpe dig af med den lille sult. Her får du opskriften på myslibarer med pistacienødder & chokolade

Myslibarer med pistacienødder & chokolade
 
Tid: 30 minutter. Bagetid: 1 time
Antal: Ca. 10 stk.
 
DET SKAL DU BRUGE
1 dåse sødet kondenseret mælk (397 g)
75 g kokosmel 
125 g usaltede pistacienødder 
300 g mysliblanding efter eget valg 
100 g mørk chokolade 70 %
1 bageform, ca. 23 x 33 cm
 
 
PRØV OGSÅ: Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

Opskrift - sådan laver du myslibarer med pistacienødder & chokolade

 
Tænd ovnen på 130°. Beklæd bageformen med bagepapir. Varm den kondenserede mælk i en gryde, til den er mere flydende. Bland kokosmel, pistacienødder og mysli i en skål, og tilsæt den varme kondenserede mælk. Rør godt rundt, til blandingen er ensartet, og lad den herefter afkøle en smule i skålen. Hak 75 g chokolade groft, og rør den i mysliblandingen. Fordel blandingen i bageformen, og pres det hele godt sammen. Bag mysliblandingen i ovnen i ca. 1 time, til overfladen er let gylden. Lad den afkøle i formen i 15 minutter, før du skærer den ud i barer, som herefter skal køle helt af. Smelt de resterende 25 g chokolade, og fordel den i et mønster over barerne med en sprøjtepose eller ske.
 
Læs mere om: