marcipansushi
Desserter

Marcipansushi med hindbær og nougat

Ikke alle elsker rå fisk, men de fleste kan nok blive enige om, at denne type sushi er et must på konfektmenuen. Anret stykkerne med spisepinde og chokoladesauce for at gøre sushioplevelsen komplet. Her får du opskriften på en skøn omgang marcipansushi

Marcipansushi med hindbær og nougat 1 rulle

 
Tid: 30 minutter. 
 
DET SKAL DU BRUGE TIL MARCIPANSUHSHI
130 g marcipan 
1-2 spsk. frysetørret hindbærpulver
1 tsk. kakao
20 g blød nougat 
 
 
Pynt
30 g mørk chokolade
20 g frysetørrede hindbær 
 
PRØV OGSÅ: Lav selv marcipan til din marcipansushi - få opskriften på hjemmelavet marcipan her
 

Opskrift - sådan laver du marcipansushi med hindbær og nougat

 
Rul 100 g marcipan ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir til et  aflangt stykke på 5 x 20 cm. Ælt 15 g marcipan sammen med hindbærpulver, og rul det ud til en tynd stang, ca. 20 cm lang. Ælt de sidste 15 g marcipan sammen med kakao, og rul det ud til en tynd stang, ca. 20 cm lang. Læg hindbærmarcipan, kakaomarcipan og en stribe nougat oven på marcipanrektanglet, og rul det sammen til en rulle på den lange led.
 
PYNT: Temperér chokoladen (se side 31), pensl den uden på rullen, og pynt med frysetørrede hindbær. Sæt rullen på køl indtil servering.
 
TIP: Du kan let lave dit eget hindbærpulver ved at gnide frysetørrede hindbærstykker gennem en lille si.
 
PRØV OGSÅ: Bounty-barer med kokos og chokolade