Desserter

Marcipanbrød med matcha-te og citronskal

Matcha-te er ikke bare et vidundermiddel, når du nyder den varm i lotusstilling. Teen har stadig sine gode egenskaber, når du blander den med marcipan og overtrækker med god chokolade. Få opskriften på marcipanbrød med matcha-te og citronskal

Marcipanbrød med matcha-te og citronskal ca. 12 stk.

 
Tid: 20 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL MARCIPANBRØD MED MATCHA-TE OG CITRONSKAL
skal af 1 usprøjtet citron
250 g marcipan
1 spsk. matcha-te
150 g mørk chokolade
 

Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med matcha-te og citronskal

 
Riv citronskallen fint. Ælt marcipan sammen med matcha-te og 1 tsk. af den revne citronskal. Form 10 marcipanbrød af massen. Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad. Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i. Dyp marcipanbrødene i chokoladen, og pynt dem med revet citronskal.
 
PRØV OGSÅ: Træstammer med cognac og tørret frugt
 
 
Læs mere om: