Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner
Brød og bagværk

Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

1. december 2016
af Gitte Heidi Rasmussen & Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Der er masser af appelsinsmag i de søde marcipanbrød, som er dyppet i hvid chokolade. Her får du opskriften på marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

Marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

Tid: 25 minutterAntal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE20 g usaltede pistacienødder uden skal20 g syltet appelsinskal, f.eks. fra Dr. Oetker200 g marcipansaft af 1 appelsin150 g hvid chokolade APPELSINKNASskal af 1 usprøjtet appelsin20 g usaltede pistacie-nødder uden skal½ spsk. sukker½ spsk. smør PRØV OGSÅ: Marcipanbrød med cognac og tørret frugt

Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med appelsinskal og pistaciekerner

1. APPELSINKNAS: Riv appelsinskallen i tynde strimler med et juliennejern. Hak pistacienødderne. Rist appelsinskal på en pande med sukker, smør og pistacienødder, til det er let gyldent. Lad det afkøle på bagepapir. 2. Blend eller hak pistacienødder og syltet appelsinskal, og ælt det sammen med marcipan og 2 spsk. appelsinsaft. Form marcipanmassen til 4 stænger. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Pensl marcipanen med chokoladen, og drys med appelsinknas. TIP: Brug gerne de såkaldte konditorpistacier. De er helt grønne og fås i velassorterede supermarkeder. PRØV OGSÅ: Lakridsmarcipan
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også