trøfler
Desserter

Kokos-trøfler med hvid chokolade

Gør klar til indendørs sneboldkamp! Trøffel-massen skal køles ned, inden den kan blive til uimodståelige snebolde, så sæt den evt. på køl natten over. Her får du opskriften på kokos-trøfler med hvid chokolade

Kokos-trøfler med hvid chokolade

 
Tid: 25 minutter. Afkøling: 6-8 timer. 
Antal: Ca. 40 stk. 
 
DET SKAL DU BRUGE
200 g hvid chokolade
1½ dl piskefløde
50 g kokosmel
80 g flormelis
25 g blødt smør
 
PYNT
½ dl flormelis
½ dl kokosmel
 
PRØV OGSÅ: Trøfler med julete
 
1. Hak chokoladen fint. Varm fløden op ved svag varme i en lille gryde. Hæld lidt af chokoladen i den varme fløde, og rør, til chokoladen smelter. Fortsæt med at røre resten af chokoladen i fløden, lidt ad gangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmel, flormelis og smør, og rør det sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en lufttæt beholder, og sæt den i køleskabet i 6-8 timer.
 
2. PYNT: Bland kokos og flormelis. Form trøffelmassen til små kugler, og vend dem i kokosmassen. Opbevar på køl i en lufttæt beholder, til de skal serveres.
 
PRØV OGSÅ: Bountybarer med kokos og chokolade