istrifli
Desserter

Istrifli med blåbær og knuste biscotti

En dessert, der har det hele! Den vaniljefyldte flødeis får selskab af citronsyltede blåbær og sprøde italienske småkager. Her får du opskriften på istrifli med blåbær og knuste biscotti

Istrifli med blåbær og knuste biscotti

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
800 g vaniljeis
16-20 biscotti (italienske småkager)
evt. tørrede spiselige blomster, f.eks. salade de fleurs fra Mill & Mortar
 
 
CITRONSYLTEDE BLÅBÆR
250 g friske blåbær
1 dl friskpresset citronsaft
1 dl vand
½ vaniljestang 
1½ dl sukker
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Trifli med rabarber og nøddekrymmel
 

Opskrift -sådan laver du istrifli med blåbær og knuste biscotti

 
1. CITRONSYLTEDE BLÅBÆR: Bring citronsaft, vand, flækket vaniljestang og sukker i kog i en kasserolle, og lad det koge ved middel varme, til konsistensen er som tynd sirup. Hæld den varme citronsirup over blåbærrene i en skål, og afkøl.
 
2. SERVERING: Anret kugler af vaniljeis i 4 portionsglas med et lag knuste biscotti og citronsyltede blåbær imellem. Slut af med blåbær og sirup og evt. et drys tørrede blomster.
 
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet vaniljeis rørt med jordbærsyltetøj
 
Læs mere om: