chokoladenøddetærter
Desserter

Hvide chokoladenøddetærter med flagesalt

Flagesalten ligner iskrystaller på den hvide chokolade og tilføjer en skarp kant til chokoladens sødme. Se her, hvordan du laver hvide chokoladenøddetærter med flagesalt

Hvide chokoladenøddetærter med flagesalt 8 stk.

 
Tid: 15 minutter. Ovntid: 10-15 minutter. Afkøling: Mindst 2 timer. 
 
DET SKAL DU BRUGE TIL HVIDE CHOKOLADENØDDETÆRTER
56 hasselnøddekerner
250 g hvid chokolade
1 tsk. flagesalt
8 små aluminiumsforme eller muffinforme 
 
Chokoladenøddetærter smager skønt - især hjemmelavede. Prød ogs de lækre nougat-nødde-brud - få opskriften her
 

Opskrift - sådan laver du hvide chokoladenøddetærter med flagesalt

 
Tænd ovnen på 180°. Fordel nødderne i et lille ovnfast fad, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, og den brune hinde nemt løsner sig. Vend rundt i nødderne undervejs. Læg de varme nødder i et rent viskestykke, og nulr de løse hinder af. Hak den hvide chokolade groft, og smelt den i en skål over vandbad. Fordel chokoladen i 8 aluminiumsforme eller muffinforme. Fordel 7 ristede hasselnødder i hver form, og drys med lidt flagesalt. Sæt chokoladenøddetærterne i køleskabet i mindst 2 timer inden servering.
 
PRØV OGSÅ: Havregrynskugler de luxe