chokoladepålæg
Desserter

Hjemmelavet chokoladepålæg

Chokolade, hasselnødder og en smule salt er alt, hvad der skal til for selv at lave det lækreste chokoladesmørepålæg. Her får du opskriften på hjemmelavet chokoladepålæg

Hjemmelavet chokoladepålæg

 
Tid: 15 minutter
Mængde:  1 glas
 
DET SKAL DU BRUGE
300 g hasselnøddekerner
100 g lys eller mørk chokolade
1 nip salt
 
PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til hjemmelavet chokoladepålæg kan være dejlig hjemmelavet marmelade. Få 3 gode opskrifter her
 
 

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet chokoladepålæg

 
Rist hasselnødderne på en tør pande, til hinderne løsner sig. Gnid hasselnødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne skilles fra nødderne og kan kasseres (sidder der en smule skal tilbage, gør det ingenting). Blend nødderne i en foodprocessor, indtil du får en helt glat, cremet nøddesmør. Tilsæt grofthakket chokolade og salt, og blend igen, indtil chokoladen smelter, og cremen er jævn. Hæld blandingen i et skoldet syltetøjsglas, og stil den koldt og mørkt.
 
TIP: Lys chokolade giver den mest autentiske Nutella-smag.