Drømmekage med et twist

Drømmekage er altid et hit, og denne med en let krydret og meget sprød topping smager super dejligt

Fredag d. 11. marts 2011 - af Camilla Zarah Lawes Foto: Lars Ranek

Ingredienser til drømmekage

(ca. 20 stykker drømmekage)
4 æg
300 g rørsukker
50 g smeltet smør
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl sødmælk
TOPPING:
125 g smør
100 g kokosmel
100 g lyst muscovadosukker
150 g rørsukker
½ knust stjerneanis
½ dl mælk

 

Sådan bager du drømmekage:
Start med at piske æg og sukker helt hvidt, og tilsæt derefter smørret. Bland hvedemelet sammen med bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen til din drømmekage. Tilsæt mælk, og rør, til du har en tyktflydende dej. Drømmekage dejen hældes i en smurt, 15 x 30 cm stor firkantet form, og bages i en 200° varm ovn i 20-25 minutter. Begynd at smelte alle ingredienserne til drømmekage toppingen sammen i en gryde, mens kagen er i ovnen.
Tag din drømmekage ud af ovnen, når den føles fast. Skru ovnen op til 225°. Fordel toppingen over kagen, og bag den i yderligere 5 minutter. Lad din drømmekage køle af, og servér den i firkantede stykker.

TIP: Drømmekage egner sig godt til store arrangementer - den er nem, og næsten alle kan lide drømmekage!