drømmekage
Desserter

Drømmekage med et twist

Drømmekage er altid et hit, og denne med en let krydret og meget sprød topping smager super dejligt

Ingredienser til drømmekage

(ca. 20 stykker drømmekage)
4 æg
300 g rørsukker
50 g smeltet smør
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl sødmælk

TOPPING:
125 g smør
100 g kokosmel
100 g lyst muscovadosukker
150 g rørsukker
½ knust stjerneanis
½ dl mælk

PRØV OGSÅ: Chokoladekage med drømmekage-top

Sådan bager du drømmekage:

Start med at piske æg og sukker helt hvidt, og tilsæt derefter smørret. Bland hvedemelet sammen med bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen til din drømmekage. Tilsæt mælk, og rør, til du har en tyktflydende dej. Drømmekage dejen hældes i en smurt, 15 x 30 cm stor firkantet form, og bages i en 200° varm ovn i 20-25 minutter. Begynd at smelte alle ingredienserne til drømmekage toppingen sammen i en gryde, mens kagen er i ovnen.
Tag din drømmekage ud af ovnen, når den føles fast. Skru ovnen op til 225°. Fordel toppingen over kagen, og bag den i yderligere 5 minutter. Lad din drømmekage køle af, og servér den i firkantede stykker.

TIP: Drømmekage egner sig godt til store arrangementer - den er nem, og næsten alle kan lide drømmekage!

Læs mere om: