Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser serveret i en skål
Desserter

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Kender du rocky road? Konfekten her er en ekstra lækker version med marcipanstykker og pistacienødder. Her får du opskriften på chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Chokolade-konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Tid: 20 minutter
Antal: 16 stk.
 
DET SKAL DU BRUGE
250 g mørk chokolade
75 g marcipan
50 g pistacienødder
25 g miniskumfiduser
1 kageform, ca. 15 x 15 cm
 
 
 
PRØV OGSÅ: Mere lækkert chokolade-konfekt - trøffelkugler. Få opskriften her
 

Opskrift - sådan laver du chokoladekonfekt med pistacienødder og skumfiduser

 
1. Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen af den i en varmefast skål over vandbad. Tag skålen med den smeltede chokolade væk fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, så al chokoladen smelter sammen. Skær marcipanen i mindre stykker. Rør pistacienødder, marcipan og miniskumfiduser i chokoladen. Hæld massen i formen, og lad den stå et køligt sted, til den har sat sig.
 
2. Skær konfekten i grove stykker med en kniv. Opbevar den køligt, f.eks. i en dåse med låg i køleskabet.
 
PRØV OGSÅ: Rocky road chokoaldetærter