bounty
Desserter

Bounty-barer med kokos og chokolade

Mums - hjemmelavet bounty. Opbevar kokosbarerne i en lufttæt beholder i køleskabet. De holder sig fint i op til 1 uge – hvis du kan holde fingrene fra dem. Få opskriften på lækre bounty-barer med kokos og chokolade her

Bounty-barer med kokos og chokolade ca. 24 stk.

En hjemmelavet bounty smager bare SÅ meget bedre end dem du køber. Og med kun tre ingredienser kan det næste ikke blive mere simpelt. Glæd dig selv, familien og vennerne med en omgang hjemmelavede bounty-barer. De kan godt nok holde sig i en uge i køleskab, med de er altså svære at holde fingrene fra...
 
Tid: 30 minutter. Frysetid: 1 time
 
DET SKAL DU BRUGE TIL BOUNTY
1 dåse sødet kondenseret mælk (397 g)
300 g kokosmel
400 g mørk eller lys chokolade
1 mellemstort firkantet fad
 
PYNT
saltede peanuts, kokosflager eller kokosmel, frysetørrede hindbær eller hakkede usaltede pistacienødder
 
Snickers smager ligesom bounty skønt når de er hjemmelavede. Få opskriften på snickers her
 

Opskrift - sådan laver du bounty-barer med kokos og chokolade

 
1. Rør kondenseret mælk sammen med kokosmel. Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir. Stil fadet i fryseren i ca. 1 time. Skær kokosmassen i bjælker på 5 x 2 cm. Hak chokoladen fint.
 
2. Smelt halvdelen af chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Tag skålen fra vandbadet, og rør resten af chokoladen i, til den smelter. Dyp kokosbarerne i den smeltede chokolade, så alle sider dækkes. Læg dem på et stykke bagepapir.
 
3. Pynt: Drys med dit foretrukne pynt, mens chokoladen stadig er våd, og lad herefter chokoladen stivne.
 
Prøv også en sund udgave af bounty. Få opskriften her
Læs mere om: