Bløde lakridskarameller 20-30 stk.
Tid: 40 minutter. Hviletid: Natten over.
DET SKAL DU BRUGE TIL LAKRIDSKARAMELLER 3 dl piskefløde 150 g sukker 80 g glukosesirup 1-2 tsk. rålakridspulver en form på 10 x 10 cm
Pynt fint lakridspulver
Vild med lakridskarameller? Så vil du sikkert også være vild med disse choko-fløde-karameller. Få opskriften her Opskrift - sådan laver du lakridskarameller
Bring fløde, sukker og glukosesirup i kog i en gryde. Kog det ved middel varme i ca. ½ time, til karamelmassen er gylden og tyktflydende, og temperaturen ca. 120°. Undgå at røre for meget i massen undervejs. Tag gryden af varmen, og rør rålakridspulver i. Beklæd formen med bagepapir, og fordel karamelmassen heri. Lad massen køle af i køleskabet natten over.
PYNT: Skær karamellen ud i små firkanter, og vend dem i fint lakridspulver. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet indtil servering.
PRØV OGSÅ: Chokoladekage med popcorn og karamel