Brød

Rugboller med chokolade

De lækre rugboller er perfekte som et mellemmåltid og gode at have med på farten. Få Christian Bitz opskrift på rugboller med chokolade her

Rugboller med chokolade

Ca. 10 stykker (nyd en bolle, og frys resten ned) 
 
 
DET SKAL DU BRUGE
¼ l vand 
5 g gær 
1 spsk. salt 
15 g solsikkekerner 
15 g havregryn 
175 g hvedemel 
75 g speltmel 
125 g rugmel 
30 g hakket mørk chokolade 
1 dl tranebær 
 
PRØV OGSÅ: Chokoladebrød uden mel
 

Opskrift - sådan laver du rugboller med chokolade

 
Bland alle ingredienser i en skål, og rør godt. Lad dejen hæve i 20 minutter. Rul til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del i 10, og tril til boller. Lad bollerne efterhæve i 1 time. Bag dem i en 225° varm ovn i 20 minutter. Afkøl på en rist.