Bananbrød med tranebær, mandler og kokos
Brød og bagværk

Bananbrød med tranebær, mandler og kokos

31. marts 2015
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Lækkert og saftigt brød der får et frisk pift fra tranebær - få opskriften på bananbrød med tranebær, mandler og kokos her

Bananbrød med tranebær, mandler og kokos (4 små brød)

Hvis du ikke har små forme som her, kan du bage ét stort bananbrød i en 2-liters form. Så skal brødet bages ca. 50 minutter i ovnen.

DET SKAL DU BRUGE TIL BANANBRØD

125 g smør175 g rørsukker2 æg3 modne bananer100 g soltørrede tranebær150 g hvedemel150 g kokosmel2 tsk. kanel2 tsk. bagepulver100 g mandler4 små rugbrødsformekokosflager til drys

Opskrift - sådan laver du bananbrød med tranebær, mandler og kokos her

Forvarm ovnen til 175°. Pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i, 1 ad gangen. Mos bananerne, og vend dem i dejen. Tilføj tranebær. Bland mel, kokosmel, kanel og bagepulver i en anden skål. Hak mandlerne groft, og rør dem i melblandingen. Vend melblandingen i dejen. Smør 4 små rugbrødsforme, og fordel dejen i dem. Drys med kokosflager, og bag brødene i ovnen i 25-30 minutter. Stik en kødnål i brødene og tjek, om de er færdige. Der må ikke hænge våd dej fast på nålen, når du trækker den op. PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til bananbrød er en saftig banankage med chokolade. Få opskriften her

Læs også