https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/05/1318-madplan/1318-mad-mandag-copy.jpg
Mad

Asian hot style suppe med kylling og spidskål

2. maj 2013
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er asian hot style suppe med kylling og spidskål. Få opskriften her

Skøn, nem og frisk mad! Suppen mætter ekstra godt, fordi der er kokosmælk i.

Asian hot style suppe med kylling og spidskål til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:

Suppe:
1 løg i både
4 limeblade
20 g ingefær i skiver
½ bundt koriander, stilke
1 citrongræs, grofthakket
1 spsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
2-3 spsk. rød karrypasta, efter smag, og karry
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 l vand

Fyld:
150 g risnudler
2 kyllingebryster
salt
1 rødløg i fine både
½ spidskål, snittet
1 håndfuld plukket koriander

Opskrift - Sådan laver du asian hot style suppe med kylling og spidskål:

1. Kom alle suppeingredienserne (undtagen fyldet) i en gryde, og lad suppen småkoge i 20-25 minutter.

2. Si suppen over i en ren gryde; kog den op igen.

3. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre (eller kog dem efter anvisningen på pakken).

4. Pochér kyllingebrysterne i kogende, rigeligt saltet vand i 15-20 minutter, eller til de er gennemtilberedte.

5. Pluk kødet fra hinanden, så snart det er til at røre ved.

6. Anret kylling, nudler, kål og løg i to store skåle. Hæld den varme suppe over, og servér straks.

Læs også