Se, lyt & oplev

Månedens favoritbog kalder på drømmene og sanserne

Efteråret står klar - med lange aftener i sofaen, perfekte til at lade sig forsvinde ind i en god bog. Vores bedste bud er 'Drømmehjerte* af Cecilia Samartin, som du lige nu kan få til 49 kr.

Drømmehjerte er en rørende fortælling om kusinerne Nora og Alicia, der vokser op som hjerteveninder i en velhavende og farverig familie på Cuba. Da Castro og revolutionen kommer, vendes deres liv på hovedet, og de bliver skilt. Den ene rejser til USA og kæmper med savnet, den anden kæmper med den nye tilværelse på fødeøen. De skriver breve til hinanden, og disse breve bliver afgørende for dem begge. Forfatteren Cecilia Samartin er selv født i Havana og bor nu i USA – og hun skriver, så du kan dufte, smage og sanse både glæden og sorgen.

- sådan skrev vi i vores anmeldelse. Og faktisk er vi så vild med bogen, at vi har udnævnt den til 'Favoritbog'. Det betyder, at du finder den til bare 49 kroner i Kvickly, SuperBrugsen, Løvbjerg, Netto og udvalgte dagligvarebutikker - på hylden ved siden af dit femina.

Læs mere om: