Mind mands hemmelighed
Se, lyt & oplev

Favoritbog: ”Min mands hemmelighed”

7. juli 2017
af redaktionen
Hvis du skal fordybe dig i en god bog i sommerferien, så anbefaler vi på det varmeste Liane Moriartys ”Min mands hemmelighed”, som vi på femina har udvalgt som favoritbog – og det betyder, at du kan få den i dit lokale supermarked til bare 49 kroner.

Hvis din mand havde en frygtelig hemmelighed, elsker du ham så nok til at tilgive ham? Dét er netop det dilemma, der er omdrejningspunktet i denne medrivende roman om mørke sandheders livslange konsekvenser.

Om handlingen:

Cecilia er mor til tre og gift med John-Poul, og sammen lever de et godt og tilfredsstillende liv. Indtil Cecilia en dag under en oprydning finder en kuvert på loftet. ”Må kun åbnes i tilfælde af min død” står på forsiden med John-Pouls håndskrift. Men Cecilia åbner alligevel brevet – og det får hendes verden til at styrte sammen omkring hende. Brevet indeholder nemlig en tilståelse om en frygtelig fejltagelse, som John-Poul har begået i sin fortid – en fejltagelse, der vil ændre hele familiens liv, uanset hvad Cecilia vælger at gøre. Vælger hun at beskytte sin familie, vil sandheden for evigt tynge hendes samvittighed. Hvis hun afslører sin mand, vil hun såre dem, hun elsker allerhøjest.

Dorthe Kandi, redaktionschef, om ”Min mands hemmelighed”:

”Min mands hemmelighed sidder fast i tankerne, længe efter du har læst sidste side. For kan vi tilgive hemmeligheder, når de er af den grummeste slags? Også når hemmeligheden har forfærdelige konsekvenser for os selv og andre? … Læs bogen – fordi den er medrivende, og fordi du ikke kan undgå at tænke over, hvad du selv ville gøre.”

Favoritbog

Min mands hemmelighed er månedens favoritbog. Det betyder, at bogen kan købes for 49 kr. i Fakta, SuperBrugsen, Løvbjerg og Kvickly - på hylderne ved ugebladene.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også