yogarejse
Annonce
Sundhed

Selvudviklende mindfulness- og yogarejse med femina

20. april 2017
af Redaktionen
UDSOLGT! femina og Spies' rejse til Kreta i maj 2017 er nu udsolgt.

Tag med femina og Spies på yogarejse

Giv dig selv en uge, hvor du sammen med femina og yoga- og meditationslærer Mette Kopp har tid til at dyrke masser af yoga kombineret med åndedrætsøvelser, mindfulness og guidede meditationer. En uge med fokus på dig, din krop og dit sind – i balance. Nyd yoga i den friske havluft under den blå himmel, venindetid og hyggelige aftener, hvor du møder andre kvinder der deler din interesse for yoga – og sikkert en masse andet. Med rolige omgivelser og lige ud til en af Kretas bedste strande, er scenen sat til en skøn yogarejse med himmel, hav og harmoni. Designhotellet Ocean Beach Club, der har fokus på luksus og afslapning, er i en klasse for sig. Det ligger smukt placeret i et kuperet område med ca. 1,5 km til den lille by med butikker og restauranter.
https://imgix.femina.dk/1637-yogarejse-body-1.jpg
Ocean Beach Club 4*+ tilbyder også spabehandlinger og mulighed for at supplere din træning med gratis holdtræning hos SATS.

Dagsprogram

Morgen: Flow-yoga og åndedrætsøvelser

Middag: Fritid med mulighed for egne oplevelser, badning mv.

Eftermiddag: Blid yoga og guidet meditation (11. maj-18. maj 2017)

Dynamisk yoga og guidet meditation (18. maj-25. maj 2017)

Ekstra: 3 formiddage med 1 times mindfulness workshop

Vælg mellem 2 afrejser:

11. maj - 18. maj 2017 Blid yoga og guidet meditation REJSEN ER UDSOLGT! 18. maj - 25. maj 2017 Dynamisk yoga og guidet meditation REJSEN ER UDSOLGT! Afrejse fra København og Billund.

København: Udrejse København kl. 16.50 - ankomst Kreta kl. 21.50. Hjemrejse fra Kreta kl. 22.30 - ankomst København kl. 01.00

Billund: Udrejse Billund kl. 7.00 - ankomst Kreta kl. 11.30. Hjemrejse Kreta kl. 12.50 - ankomst Billund kl. 15.30

Pris pr. person: 6.995 kr. i delt dobbeltværelse.

Evt. mulighed for at dele værelse med en anden deltager i dobbeltværelse.

Eneværelse eller anden værelsetype kan tilkøbes.

https://imgix.femina.dk/1637-yogarejse-body-2.jpg

I rejsen indgår

• Yoga- og mindfulness-undervisning med Mette Kopp • Mulighed for holdtræning hos SATS • Lækker velkomstgave fra Biotherm • Afskedsmiddag • Hotelophold i Compact Suite med balkon. • Flyrejse til Kreta t/r • Mad på flyet • Bustransfer • Overraskelser…

Tilkøb måltider

Spis på hotellet sammen med femina, og få det bedste udbytte af rejsen. Køber du Ocean Beach Inclusive hjemmefra, får du hele 7 x morgenmad, 5 x frokost, 5 middage, samt lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag for 1.950 kr. Rejsen afvikles ved min. 20 deltagere, dog max. 27. MED PÅ REJSEN ER
https://imgix.femina.dk/1551-yogarejse-body-mette.jpg
Mette Kopp - Yoga- og meditationslærer har undervist siden 1997, og afholdt yogarejser siden 2010. Som underviser er Mette rummelig, uhøjtidelig og skaber god stemning. Fokus i yogaen er på nærvær, nysgerrighed og energiopbygning. Mette er endvidere forfatter til to små bøger om mindfulness og nærvær.
https://imgix.femina.dk/1637-yogarejse-body-vibeke.jpg
Vibeke Nielsen – feminas skønhedsredaktør (rejser med afgangen 11. maj) Vibeke er 53 år, mor til tre og feminas fantastiske skønhedsredaktør. ”Jeg er med som let øvet. Mit yogabekendtskab startede på femina yogarejsen forrige år, hvor jeg blev hooked. Jeg ser frem til endnu en fantastisk uge i smukke omgivelser!
https://imgix.femina.dk/1637-dorte-mosbaek-yogarejse.jpg
Dorte Mosbæk - feminas artikelredaktør (rejser med 18. maj) Dorte er 41 år, mor til to små drenge og feminas artikelredaktør. ”Jeg har dyrket yoga on/off gennem mange år, og det er den eneste motionsform, jeg altid vender tilbage til, da den giver mig ro i både krop og sjæl og følelsen af at gøre noget fantastisk for mig selv.”

Læs også