Annonce
Rejser

Éndagstur til Malmø - det skal I nå!

Renault lancerer en lækker ny udgave af deres populære Twingo – med sejt soltag! Bilen er fuld af udstyr og perfekt til et lille roadtrip. Vi tog den derfor med en tur til shopping og hygge i Malmø.

Boligshopping

Der er er rigtig mange butikker i Malmø, som vi også har i Danmark, og langs strøget finder I masser af de rigtig gode. Men det er jo ekstra sjovt at besøge de butikker, som kun findes i det svenske. Her er Malmø især leveringsdygtig i gode boligbutikker. Lagerhaus byder på masser af sjovt boligtilbehør, æsker, pynt og service. Granit har kontorartikler, køkkengrej og boligtilbehør i mere klassisk stil. Begge ligger på gågaden, helt oppe ved Stortorget. Og hos Olsson & Gerthel på Engelsbrektsgatan lokker designmøbler og lækre sager.

Let frokost

På shoppingturen er det perfekt med en frokostpause med lidt let frokostanretning. Det finder I f.eks. hos La Roche lige ved Lillatorget, hvor en tapastallerken kan fås for 95 svenske kroner (og nydes i gårdhaven i sommerhalvåret), eller i salatbaren Holy Greens på Baltzarsgatan.

Designudstillinger

Form/Design Center, som ligger på Lillatorget, er et lille museum med skiftende udstillinger af billedkunst, fotografi og kunsthåndværk, som I ganske gratis kan gå på opdagelse i. Museets butik er også et besøg værd – her finder I blandt andet klassisk svensk design og plakater.

Fika

Svenskerne elsker deres ”fika” – kaffepausen med en kop kaffe og en kage, helst kanelbulla selvfølgelig. Kig forbi den hippe og klinkeklædte Café Djäkne på Djäknegatan, den superhyggelige Lilla Kafferosteriet i Baltzarsgatan, eller tag jeres kaffe med ”to go” fra Coffee Factory, som ligger flere steder i byen.

Psst …
Gør selve turen derover til en del af oplevelsen. Lav en god playliste inden med sange, I kan høre i bilen, nyd solens stråler gennem soltaget, og køb snacks med til selve bilturen.

RENAULT TWINGO BREEZE – DEN PERFEKTE BIL TIL JERES ROADTRIP

Renault Twingo Breeze med 5 døre er en særlig lækker Twingo-model – med alt i lækkert udstyr:
R&Go-navigationssytem, aircondition, parkeringssensor, varme i forsæderne og elektrisk stofsoltag. Renault Twingo Breeze finansiering fra 1.699 kr. pr. md. og 0 kr. i udbetaling*)
 
*) Twingo Breeze, kontantpris inklusiv levering 109.780 kr., samlet kreditbeløb 109.780 kr., månedlig ydelse 1.699 kr., løbetid 96 måneder, variabel debitorrente 7,68%, samlede kreditomkostninger 53.324 kr., samlet tilbagebetaling 163.104 kr., ÅOP 11,10%. Etableringsomkostninger for lånet, månedligt kontogebyr og betaling via betalingsservice er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage.
Gælder privatpersoner og forudsætter kreditgodkendelse. Finansiering uden ejendomsforbehold via Renault Finance (Santander Consumer Bank).
Forbehold for pris-, rente- og afgiftsændringer. Gælder kundeordrer indtil 31/08 2017. Energiklasse A+. Brændstoføkonomi 23,8 km/l, CO2-udledning 95 g/km.