Konkurrencer

Vind en rejse for 2 til Benidorm

Vær med i konkurrencen om en rejse for 2 personer til spanske Benidorm – også kendt som “Mini Miami”. Værdi 15.000 kr.

Med solskin året rundt, brede sandstrande og turkisblåt hav er Benidorm det oplagte valg til en afslappende strandferie. Hele området er ideelt til outdoor-aktiviteter som cykling, vandring og løb – f.eks. i nationalparken Sierra Helada. Samtidig indbyder havet til både kajakture, snorkling og vandski. Ud over de mange udendørs aktiviteter har Benidorm et stort udvalg af gastronomiske oplevelser, shopping og underholdning. Tag f.eks. på ”tapas-crawl” i den gamle bydel, forkæl dig selv med spansk shopping, eller besøg en af områdets mange forlystelsesparker.
 
Præmien inkluderer 4 nætter i dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotel Meliá Villaitana med pool, spa og flere restauranter og barer. Rejsen inkluderer morgen- og aftensmad samt fly tur-retur fra København.
Læs mere om hotellet her
 
Sidste frist for at deltage er 12. oktober 2017. Vinderen kontaktes direkte. Du skal være bosat i Danmark og over 18 år for at deltage. Du må kun deltage én gang. Rejsen skal foretages inden november 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Det er ikke muligt at rejse i uge 51 og 52 i 2017, uge 1 2018, juli og august 2018 – samt hen over spanske helligdage.
 
Læs mere om: