Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Du kommer helt sikkert til at have mere med udlandet at gøre, end du plejer. Det kan selvfølgelige betyde øget rejseaktivitet, men begrænser sig ikke til det. Et studie eller en interesse, der har international karakter, kan tiltrække dig. Hvilken form for uddannelse der fanger din interesse, og hvordan den udføres, afhænger af din alder. Har du selv erhvervet en god erfaring, kan det være dig, der får lyst til at formidle din viden. Du vil nemlig også færdes mere i grupper, foreninger og andre steder, hvor der er flere samlet. I maj kan du få mange gode idéer, men også kontakter, der får dig i en ny retning. Sommerferien i år kan gå til fjerne steder, men ikke nødvendigvis noget med en lang planlægning. Du er ret spontan, når det gælder at komme ud at rejse. Du kan have svært ved at slappe af, når du er hjemme.

Job

Du starter ikke året særlig målrettet og kan faktisk være i tvivl om, om du er på rette spor. Energien kan svigte dig, men du får hurtigt nye impulser. Fra sidst i januar til midt i marts er der anderledes fart over dit arbejdsområde. Du har stærke kort på hånden i forhandlingssituationer og generelt i kommunikation. I juli kan det gå lidt stærkt, og du risikerer at overse signaler fra dine kolleger, og det kan give konflikter. Fra oktober kan du forvente, at karrieren kører, som den skal.

Kærlighed

Dit ønske om at køre parløb gælder også på det personlige plan. Du er meget bevidst om, at du ønsker dig udvikling på det familiære område, og dermed også i dit parforhold. Din evne til at komme i kontakt med mange mennesker giver også muligheder for at finde en partner. Især i maj er du opsøgende. Din livlige og glade natur gavner dit parforhold. Dine små kærlige overraskelser vil blive vel modtaget. Det bliver de store også, og sådan én kan der være optræk til i efteråret.

Årets muligheder

Gør en af dine idéer til virkelighed.

Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.