Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Vægt

Ugehoroskop
Uge 47

Det er ikke alle i din omgangskreds, der er lige lette at være sammen med. Du forstår at sætte dig i andres sted, og det kan løse en konflikt næsten før den opstår. På den måde vil du opleve at have ordet i din magt. Du vinder ved dit optimistiske syn, og at du har let ved at tale med alle. Skab dig et råderum i hverdagen, så du får motioneret eller rørt dig på din måde. Ugens plus: Forbered dig på en aftale eller kontakt, der skal fornys eller genforhandles i år.


Horoskoper

Mere om vægten

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.