Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Vægt

Årshoroskop
2017

Året som helhed

En særlig glad og optimistisk periode, som du tog hul på i efteråret 2016, fortsætter. Foretager du afslutninger, er det blot, for at noget nyt og spændende sættes i gang. Dit humør og dit overskud går i vejret, og du har stor livsappetit. Tager du det med appetitten bogstaveligt, kan du også lægge dig ud. Hvis ikke det er meningen, så brug din ekstra energi på at være mere fysisk aktiv. Familiemæssige udfordringer og forhold, der kan være svære at tale om, kan udfordre dit ellers gode humør. Vær retfærdig og undgå at overdrive situationen. Du har en god støtte i din partner eller en anden, du er tæt på. En udlængsel kan gribe dig, og det kan give mere rejseaktivitet, end du ellers er vant til. Dine hjemlige rammer trænger til fornyelse, og det får dig til at lægge seriøse planer og ændringer.

Job

Er du beskæftiget i en kreativ branche, kan starten på året blive meget inspirerende. Hvis ikke dit arbejde stimulerer dig, kan du til tider miste koncentrationen. Det kan få dig til at se dig om efter noget andet. Heldet er med dig, og du har gode muligheder for at forbedre din arbejdssituation. Dit vigtigste redskab til at få et nyt job er dit netværk – også de sociale medier. Fra oktober har du mulighed for at øge din indtægt, højst sandsynligt på dit arbejde. Sidst på året er du jobmæssigt, hvor du gerne vil være.

Kærlighed

Først på året er du på særlig god bølgelængde med din partner, hvor I inspirerer hinanden. I lever det udadvendte liv og plejer jeres omgangskreds. Men der kan være familiemæssige situationer, der er svære at tackle, og det påvirker jer. Selv om du lytter, hører du så i virkeligheden efter? Sidst i august kan udfordringer være løst, og I taler godt sammen. Efteråret kan byde på en romantisk overraskelse, som du ønsker at gengælde og i hvert fald påskønner. En rejse til november kan blive et kærligt gensyn.

Årets muligheder

Undgår du overdrivelser, er næsten alt muligt.

Horoskoper

Mere om vægten

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.