Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Vædder

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Fra årets start har du et stærkt ønske om forandringer. Det kan være et  nytårsforsæt, du sætter alt ind på at gennemføre. Især fra sidst i januar til midt i marts kan du omsætte tanker til handling. Din energi er stærk, og du får udrettet en hel del. Få ikke så meget fart på, at du glemmer at lytte til din krop, for så kan stress og andet fysisk spænde ben for dig. Afhængig af din alder kan opgradering af din viden eller uddannelse blive aktuelt. Det samme gælder forhold omkring udlandet og rejser. Ikke kun for ferie, men også for at pleje kontakter og blive klogere. Lidt rebel er du, men det er på den gode måde, for du har øje for at bevare det, der fungerer i dit liv. Samtidig øjner du nye chancer og muligheder. Sats på samarbejde, parforhold og relationer – du har nemlig brug for sparring.

Job

Du kan have oplevet gunstige muligheder omkring dit job i slutningen af 2016, uden at de er blevet helt indfriet. Derfor starter du året med begejstring og er fuld af nye idéer for at komme videre. Dette gælder især fra 23/2 til 10/3, men en kollega, sparekrav eller frygt for fremtiden sætter en kæp i hjulet. Hen over sommeren kan en god kontakt få dig videre, og det kan indebære et jobskifte om nødvendigt. Har du tanker  om at blive selvstændig, bør du planlægge dette. Det kan realiseres sidst på året eller næste år.

Kærlighed

Der er et særligt held og en glæde over dit parforhold og dine nære relationer. For Vædderen, der er single, er det et godt år at søge efter en partner. Du har heldet med dig! For den etablerede Vædder kan I berige og inspirere hinanden. Marts-april er en periode, hvor I kan være uenige. Viser I hinanden respekt og giver stor grad af frihed, giver det ingen problemer. Er du i tvivl om, hvorvidt forholdet er rigtigt for dig, så bliver det en test, der dukker op igen i perioden fra 28/8 til 2/9. Herefter er vejen banet for et godt, trofast og konstruktivt parløb.

Årets muligheder

Du kan få gode personlige relationer.


Horoskoper

Mere om vædderen

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig