Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Tyr

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Det er ikke alle forandringer, du selv får lov at planlægge. Nogle kan  omme som en overraskelse. For dig, der gerne vil have kontrol, kan det blive ret udfordrende. Kunsten bliver at acceptere, at tiderne skifter, og at forandringer slet ikke behøver at være dårlige. Året kan således byde på mere rejseaktivitet og gunstige ændringer i arbejde og familieliv. I perioden fra 10/3 til 21/4 er det dig, der sætter din egen dagsorden. Du er handlingsorienteret og vil gerne være på forkant. Men tiden er ikke til at sætte nye skibe i søen. Du må rydde op og gøre det færdigt, du er i gang med. Pas på dig selv og plej dit helbred. Især først på året og sidst på sommeren kan du udvide din omgangskreds. I det hele taget vil du være i kontakt med mange mennesker. Nogle af disse kontakter vil blive særligt værdifulde for dig.

Job

I dit arbejde kan du få større kontakt med udlandet, og det kan være via rejser. Der vil i det hele taget ske mange forandringer, hvor du må holde dig opdateret. Har du været væk fra din branche eller dit område, kan efteruddannelse blive nødvendigt. Det vil især være efter sommerferien, du trives og føler, du har overblik. Dette selv om du højst sandsynligt vil arbejde mere. Men som Tyr har du regnet den ud, for det vil også kunne give dig en bedre løn. En forfremmelse kan ske sidst på året.

Kærlighed

Din omgangskreds vil helt naturligt blive større, og heriblandt er der  bekendtskaber, der bliver tættere end andre. For en single-Tyr er det en fin måde langsomt at nærme sig et parforhold på. Juni, juli og august er en god tid for parforhold og familieliv. Det er i sommertiden, du kan pleje dit forhold og indhente det forsømte. Fra første halvdel af oktober starter en længere og meget gunstig udvikling for jer begge. Tiden fra 28/11 til 8/12 bringer jer ud på romantisk eventyr – måske en drømmerejse.

Årets muligheder

Tag spændt imod de mange forandringer.


Horoskoper

Mere om tyren

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.