Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Tvilling

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Du både starter og slutter året med at være særlig eftertænksom. Først handler det om din fremtid, og hvilken vej du skal gå. Et kreativt projekt kan både virke usikkert og utraditionelt. Du må gøre op med dig selv, om du tør gå efter dine drømme. En af dine stærke sider er at kunne tale med andre mennesker. Det kommer dig særligt til gode i maj og til november. Her kan du komme i kontakt med en person, sikkert fra udlandet, som bliver meget vigtig for dig. Et skæbnebetonet møde med den helt rigtige timing. Året vil bringe flere møder, og allerede efter sommerferien vil du kunne se, at dit netværk af kontakter er vokset. Det er også her, du kan optræde i rollen som underviser eller formidler. Din lyst til at deltage i foreningslivet er stor, hvis det er sjovt, nyt og spændende, ellers er du hurtigt videre.

Job

Dine tanker ved årsskiftet kan handle om at gå efter drømmejobbet. Hvis du er til tryghed og sikkerhed i din ansættelse, kan du blive nødt til at slippe kontrollen. Stol på din mavefornemmelse og på dine talegaver! Der vil under alle omstændigheder ske forandringer, og du har mulighed for at få det bedste ud af dem. Er du selvstændig, vil du også blive belønnet, hvis du tør gå nye veje. Det vil direkte være forkert at forsøge at holde status quo. Sidst på året er du nået langt og kan planlægge næste skridt i din karriere.

Kærlighed

Der er både-og til dig på kærlighedskontoen. Dit forhold udsættes for alvor og krav om handling. Det er ikke så godt, hvis du er i tvivl om dit forhold, for så vil tvivlen vokse sig større og kræve, at du handler. Vær seriøs, hvis du gerne vil finde en partner eller udvikle det forhold, du allerede har. I så fald vil det at gå fra singleliv til tosomhed eller måske giftermål vise din seriøsitet. Din familie kan blive beriget med børn – om ikke dine egne, så måske dine børns.

Årets muligheder

Vær ikke bleg for at ændre kurs.

Horoskoper

Mere om tvilling

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.