Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Ugehoroskop
Uge 47

Du kan være kørt godt og grundigt træt i omgivelsernes krav og forventninger til dig. Det gælder især på dit arbejde, men til en vis grad også de krav, familien stiller. Det hjælper, hvis du kan koncentrere dig om én ting ad gangen, og få afsluttet, hvad du er i gang med, inden du starter på noget nyt. Du har en deadline før jul, som du har gode muligheder for at nå inden da. Ugens plus: Vend op og ned på hverdagen - i hvert fald i weekenden, hvor du kan få nye oplevelser.  


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.