Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Først på året gør du dig mange tanker og må finde ud af, hvad det er, du prioriterer som vigtigt i dit liv. Året kan byde på vækstmuligheder, men skal du gå efter den ydre og synlige vækst? Du kan også satse på den indre og mere usynlige vækst – den, der sker inde i dig. Det ene udelukker dog ikke helt det andet, og det bliver derfor et år med flere overraskelser og også fundamentale ændringer i dit liv. Tør du være dig selv og måske endda gå imod strømmen, vil du opleve det som noget enormt befriende. Du må finde en balance mellem karriere og familieliv. Ellers kan du gøre det ene på bekostning af det andet. Både maj og november er generelt perioder, hvor du bliver inspireret til at gå nye veje, og også her kan du få opbakning fra din familie. Pres ikke dig selv for hårdt – det kan gå ud over både humør og helbred.

Job

Du har gode muligheder for vækst og udvikling i dit job. Men der er også risiko for, at dine ambitioner er urealistisk høje, eller at du bliver offer for et magtspil. Det er i perioderne fra 24/3 til 7/4 og fra 29/7 til 10/8, du især må prøve at gennemskue egne og andres motiver og handlinger. Det er også her, du har risiko for at miste det, du er ved at bygge op. Men herefter har du langt bedre muligheder for at nå dine mål. Fra oktober er du ikke længere så fokuseret på karrieren – sikkert fordi det kører, som du ønsker.

Kærlighed

Den opbakning, du får fra familien og din partner, er stor, og du værdsætter den ro, det kan give dig. Vær omhyggelig med at forklare, hvad du tænker og foretager dig – din partner er nemlig ikke tankelæser! Dine holdninger og din måde at sige tingene på kan blive kompromisløs, og det er ikke godt for stemningen mellem dig og din partner. Store forandringer i dit parforhold kan blive aktuelt. Men du er også mere og mere bevidst om værdien af et stabilt og godt forhold.

Årets muligheder

At søge indre værdier giver stor mening. 


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.