Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Skorpion

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Det er tid at tænke store tanker og med dem løse nogle af livets store  spørgsmål. Du får brug for i perioder at kunne trække dig tilbage og være i enrum. Det er her, du tænker bedst og kan udvikle interessen for psykologiske og spirituelle emner. Din tro kan flytte bjerge, men bliver også udsat for nogle virkelighedstests. Bliver du for ekstrem i dine synspunkter, kan du virkelig møde modstand. Det samme gælder, hvis du er for hemmelighedsfuld. Selvstudier af enhver art kan du trives med i enrum. I årets sidste kvartal sker der et vigtigt skifte, og du er ikke længere så privat. Du viser helt nye sider af dig selv, som helt sikkert vil overraske dine omgivelser. Økonomisk har du mulighed for langsomt at øge dit rådighedsbeløb – det kan ske enten ved at spare eller ved at få en ny indtægt.

Job

Du vil foretrække at få tildelt arbejdsopgaver, som du kan løse for dig selv i fred og ro. Skal du arbejde i team, må du have stor indflydelse på fremgangsmåden, og du vil gerne selv sammensætte holdet. I tiden fra 28/1 til 10/3 er du meget effektiv og kan få udrettet en hel del på kort tid. Ligeledes vil tiden fra 20/7 til 5/9 være effektiv og her, du kan træffe vigtige beslutninger for din fremtidige karriere. En økonomisk fremgang for dig kan være en direkte følge af de muligheder, du får jobmæssigt.

Kærlighed

Dit parforhold rummer gode muligheder for vækst og noget, I sammen kan glædes over. Står din partner i store personlige forandringer, kommer det også til at involvere dig. For enten udvikler I jer sammen, eller også risikerer I at udvikle jer hver for sig. Du ønsker stabilitet og er god til at vise omsorg og støtte, men det er ikke altid, hvad du siger. Vær ikke for påståelig, og bid din jalousi i dig, hvis den dukker op. Er du single-Skorpion, kan du søge nye bekendtskaber blandt dine venner – særligt i efteråret.

Årets muligheder

Udforsk dit eget indre og find nye skatte.


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.