Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Løve

Ugehoroskop
Uge 47

Det er primært dit hjem, der optager dig - i hvert fald i starten af ugen. Bor du under tag sammen med andre, kan I have forskellige holdninger til tingene. Men uenighederne bliver færre som ugen går. Humøret stiger og det samme gør din energi, og det giver dig overskud til at være sammen med børn. For den single Løve kan der være spændende kontakter, som du bør følge op på. Ugens plus: Forandringer i hjemmet kan være krævende, men du vil synes godt om indsatsen.   


Horoskoper

Mere om løve

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.