Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Løve

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Dine færdigheder og din viden ønsker du at opdatere. Allerede fra januar kan du vælge at sætte dig på skolebænken. Afhængig af din alder og erfaring er der mange måder, du kan uddanne dig på. Både rejseaktivitet, kurser og efteruddannelse kan præge året. Men du kan også selv blive den, der formidler eller underviser andre. Møder du ekstreme holdninger, påvirker det din tro, og du kan få et helt nyt syn på mange ting. Foruden at rejse kommer du en del omkring, og dit behov for transport er stort. Derfor er det sandsynligt, du køber eller skifter bil eller i hvert fald får større rejseudgifter end normalt. Selv om du er godt skåret for tungebåndet – eller måske netop derfor – kan dine synspunkter møde modstand især fra 24/3 til 7/4 og igen fra 29/7 til 10/8. Herefter vil der være flere lyttende øren omkring dig.

Job

Der blæser nye og friske vinde på din arbejdsplads. Du behøver ikke at skifte job eller arbejdsområde for at mærke forandringer. Ledelsesmæssige ændringer forårsaget af konkurrence eller ændringer i samfundet vil finde vej ind og påvirke din måde at arbejde på. Kort sagt, så gælder det om at følge med tiden. Ønsker du at forlade  arbejdsmarkedet eller foretage et større skift, kan du så småt forberede dig. Men disse ændringer er mest sandsynlige til næste år.

Kærlighed

Du er udadvendt og kommunikerende. Det er med til at give et friskt pust til dit parforhold, hvor I får meget mere at tale om og være fælles om. Der er ikke den store risiko for, at I vokser fra hinanden – værdierne har I på plads, og I er parate til at give hinanden et stort frirum. Single-Løven kan møde flere spændende personer på rejser eller via kurser og (efter)uddannelse. Familielivet får større prioritet fra oktober. Kan du drosle dit arbejde ned i december, kan julen blive en dejlig og meget nærværende tid på året.

Årets muligheder

Gør op med usunde vaner og livsstil.

Horoskoper

Mere om løve

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.