Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Krebs

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Dit hjem og din base skal fungere, og her får du mulighed for vækst og en positiv udvikling. Regn dog samtidig med, at forhindringer må overvindes. I en bolighandel kan det være finansieringen, der driller. Sidst i marts er der generelt mange penge på spil, og du må være forsigtig eller udskyde en disponering. Træffer du beslutninger om boligforhold med partneren, er det ikke sikkert, I har samme opfattelse af tingene. Sælger du dine idéer og agerer med en vis tålmodighed, vil den ønskede udvikling finde sted fra sommeren. Maj er et godt tidspunkt til problemløsning og til at forny din målsætning. Du er tilpas nytænkende, men holder fast i det, du véd virker. Er dit helbred præget af dårlige vaner, kan du også her tænke nyt og blive dem kvit. Fra oktober kan du få vendt den udvikling til det bedre.

Job

Også i år kan du som Krebs opleve store omvæltninger i dit liv. Det behøver ikke at betyde nyt job, men forandringer undgår du næppe. Til gengæld kan det blive ændringer, der er til din fordel. Du kan opleve en større grad af frihed i dit job. Men det bliver frihed under ansvar.  Overvejer du at blive selvstændig, kan det være noget, du realiserer i årets anden halvdel. Det kan have store konsekvenser for din økonomi. Men din idé virker rigtig, og du er indstillet på hårdt arbejde. Til november er du på rette spor.

Kærlighed

Første uge i januar kan alvorlige samtaler præge dit parforhold. Det behøver ikke at være en trussel for det etablerede forhold. Men det viser nogle uenigheder, som I sammen må løse, og som dukker op igen til marts og i sommerferien. Jeres stærke familiebånd og også evne til at give hinanden en stor grad af frihed giver forholdet styrke. I perioden fra 21/8 til 2/9 står I styrket og holder tæt sammen, og særlig oktober og december bliver romantiske. Nye kontakter, flirt og forelskelse gør dit efterår helt fantastisk.

Årets muligheder

Du kan justere din karriere i en rigtig retning.


Horoskoper

Mere om krebsen

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.