Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Jomfru

Årshoroskop
2017

Året som helhed

Dit økonomiske råderum kommer til at optage dig, og du kan få flere penge mellem hænderne. Det kan ske igennem optagelse af lån, hvilket kan være nødvendigt i forbindelse med din bolig. Men ellers bør du være forsigtig med at låne – især i årets første kvartal. Din utraditionelle tilgang til hele din økonomiske situation kan give dig nye indtægtsmuligheder eller en ny måde at forvalte dine midler på. Med indtægter følger også udgifter. Din bolig kan blive dér, hvor du ønsker at bruge penge på renovering og fornyelse. Således kan et boligskifte blive aktuelt, og med hænderne skruet godt på tiltrækkes du af noget ældre og gedigent, som du selv kan præge. Fra efteråret handler det om dine nære værdier, og her er du meget omsorgsfuld over for din familie. Rejseaktivet kan du især opleve sidst på året.

Job

Selv om du passer dit job og er pligtopfyldende, gør du alt for at undgåkedelige rutiner. Du trives bedst på en arbejdsplads, der giver dig en stor grad af frihed med mange forskellige funktioner. Som året går, vil dit arbejdsmiljø forandre sig og give dig denne frihed. Samtidig er du meget bevidst om, hvad du og din indsats er værd. Det giver dig gode kort på hånden i en lønforhandling. Sensommer og efterår kan være et godt tidspunkt til disse forhandlinger, men også til handel generelt.

Kærlighed

Du er ekstra gavmild med komplimenter og kærlighedserklæringer. Selv om de store armbevægelser ikke er dig, kan komplimenter, søde beskeder og små gaver komme i en lind strøm. Din partner er ikke i tvivl om din kærlighed. Hvis du ikke har en partner, vil dem, du normalt er tæt på, få mere af din opmærksomhed. De vil også vide, at du sætter pris på dem. Fra september til midt i oktober vil du være kontaktskabende og tiltrække dig spændende mennesker. Først i december bliver en hyggelig og romantisk tid med nærvær og sammenhold.

Årets muligheder

Din økonomi kan indfri dine boligønsker.

Horoskoper

Mere om jomfru

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.