Verdens bedste kokostoppe - find opskriften her!
Mad

Verdens bedste kokostoppe

14. april 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Kokos, marcipan og chokolade – så bliver det ikke bedre. Forkæl dine gæster med nemme og lækre kokostoppe
8 stk

Det skal du bruge

  • 1 æggehvide
  • 80 g sukker
  • 80 g kokosmel
  • 50 g marcipan, groftrevet
  • skal og saft af ½ appelsin
  • 150 g mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe

  1. Rør æggehviden med sukker, kokosmel og marcipan. Lad det trække i en time i køleskabet.
  2. Rør fintrevet appelsinskal og appelsinsaft i.
  3. Form kokosblandingen til små toppe.
  4. Bag dem på bagepapir i en 175° varm ovn i 20-25 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle af på en rist.
  5. Smelt den finthakkede chokolade over vandbad, og dyp bunden af kokostoppene i den smeltede chokolade.
  6. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen størkne.

Inspiration til julehyggen

Få her opskirfter på lækre klassikere som f.eks. pebernødder, romkugler eller vaniljekrænse

Læs også